Floricode lanceert gratis app ‘FloriBook’

Floricode heeft tijdens haar relatiedag op 21 januari jl. in Sassenheim de nieuwe app FloriBook gepresenteerd. FloriBook van Floricode is de digitale opvolger van het VBN codeboek maar dan uitgebreid met allerlei extra’s.

 

FloriBook geeft toegang tot het volledige Floricode productbestand van snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten. Een actueel bestand dat dagelijks wordt bijgewerkt met de meest recente productregistraties en uitgegeven productcodes. FloriBook is daarmee de complete bloemen- en planten tool voor productgegevens binnen de sierteeltsector.

 

Van elk opgevraagd product presenteert FloriBook de productnaam met foto, de kleurcodes, een beknopte productomschrijving, VBN productcode en productgroep en de geldende sorteerkenmerken.

 

Floribook is een handige tool voor bijvoorbeeld kwekers, veredelaars, veilingmedewerkers en inkopers waarmee zij online snel op weg worden geholpen met het vinden van de juiste en meest actuele informatie over ieder product.

 

Floricode stelt FloriBook gratis ter beschikking als onderdeel van haar taken op het gebied van productregistratie en –codering voor de sierteelt. FloriBook is er nu in het Nederlands en in de loop van 2016 ook in het Engels. FloriBook is beschikbaar in de Play Store en de App Store.

floribook.eu

 

Voor meer informatie:

Floricode

Postbus 115

2370 AC Roelofarendsveen

T: (071) 305 157

F: (071) 305 1577

E: info@floricode.com

www.floricode.com