MVO certificering: Aanpassingen in kenmerk S97 en K07, aanmaak nieuwe kenmerken K14 t/m K29

Met ingang van 1 november 2016 wordt de inhoud van kenmerk S97 (overige leveranciersinformatie) en K07 (overige leveranciersinformatie) aangepast. Daarnaast worden de nieuwe kenmerken K14 t/m K29 aangemaakt om de aanvoerder meer mogelijkheden te geven om meerdere MVO certificaten mee te kunnen geven.

 

Onder kenmerk S97 zijn de MPS certificeringen MPS A+, A, B en C opgenomen (en vooralsnog Global GAP, FFP en tijdelijk FFP). Kenmerk K07 omvat alle overige certificaten en keurmerken met uitzondering van MPS A+, A, B en C. Dit om te voorkomen dat de MPS certificering dubbel getoond wordt op de klok.

 

Kenmerken K14 t/m K29 betreffen alle bekende certificaten en keurmerken met uitzondering van MPS A+, A, B en C. Deze kenmerken zijn bedoeld om de aanvoerder de mogelijkheid te geven om zoveel certificaten en keurmerken als gewenst mee te geven in het aanbod.

 

In de bijlage kunt u de nieuwe invulling van de kenmerken en de bijbehorende kenmerkwaardes terugvinden. Meer informatie over de toepassing van de kenmerken vindt u op de website van Royal FloraHolland.